top of page

За нас

DSC08993-min-1536x864.jpg

Lavele Kitchen & Bar

Lavele Kitchen & Bar е уникално кулинарно заведение с меню, вдъхновено от идеята за семпли и модерни рецепти. Ние разработихме необикновено изживяване за хранене за всички наши гости, използвайки пресни съставки, което ви отвежда на кулинарно пътешествие, както никога до сега. Всяко ястие в Lavele отразява нашата страст към висококачествена храна, представена по уникален и елегантен начин. 

Нашият
Екип

Персоналът на Lavele е източникът на цялата магия, която се случва всеки ден в нашия магичен Lavele свят. Нашият изключителен екип е голяма причина клиентите ни да обичат да се връщат и да ни поставят в категорията на любимите си заведения. Всички ние споделяме обща любов към храната и преживяването около нея, както исе стремим всеки човек да успее се докосне до вълшебството, създадено от нас.

  • Lavele Kitchen&Bar Instagram
  • Facebook - White Circle
viber_image_2022-04-07_17-55-59-552.jpg
17.jpg

Кухня

Менюто, изготвено от главния готвач, подчертава сезонните съставки в ястията. Можете да се докоснете до кулинарни изкушения от българската, европейската и средиземноморската кухня- и доверете ни се...оставете си място за десерт.

Ще се озовете на едно вълнуващо кулинарно пътешествие в Lavele и Ви каним да се върнете за още.

4_edited.jpg
viber_image_2022-03-22_21-52-16-933.jpg

Бар

Нашите бармани са ненадминати в смесването на вкусни напитки, които ще подразнят приятно Вашите вкусови рецептори. Имаме голямо разнообразие от коктейли, от които да избирате, от класически до нови, модерни и изцяло авторски. Имаме идеалния коктейл за всяко настоение, повод и компания! Затова седнете, отпуснете се и се насладете на питие в нашия бар!

18.jpg
bottom of page